Aktuality

Prosíme o dočasnú opateru

Súrne prosíme o dočasnú opateru pre vychudnutú mačičku !!!
Práve zachránená mačička, cca ročná, vychudnutá na kosť…vychádza nam len, že niekto sa o ňu do istej chvíle staral, dával jej žrať a potom ju majiteľ vyhodil alebo sa mačička stratila ……keďže sa dostala do takého stavu vyhladovania, že si sama jedlo nevie nájsť ani uloviť…inak je v poriadku, FIV/FELV test negatívny…prelieči sa zaočkuje a bude sa jej hľadať domov keďže sa sama o seba postarať nevie.
Sme takmer bez dočasných opaterí a čoskoro máš čaká to najnáročnejšie obdobie v roku … Začínajú sa rodiť maličké mačiatka a o chvíľu začnú pribúdať neskutočným tempom na uliciach a my už teraz nemáme kam s mačičkami. 🙁
Preto prosíme každú dobrú dušu ktorá má trošku miesta o pomoc mačičky sú nenáročné stvorenia nepotrebujú venčiť postačí im trošku miesta tepla a plne bruško….Vždy sa vieme na trvaní dočasnej opatery dohodnúť nikdy vám zvieratko nenecháme na krku ak by sa vaša situácia zmenila s už sa o zvieratko nemôžete dlhšie starať …pomôžte nám pomáhať !!!

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0949 232 312 (Milka ) alebo 0944 743 588 (Katka)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...