Aktuality Psy na adopciu

LARA a TESSA, seniorky

  • začipované, antiparazitárne ošetrené, zavakcinované,

Tesse domov nehľadáme. Po zrejme ťažkom predchádzajúcom živote, si u nás zvykla, je veľmi spokojná a skutočne šťastná, tak nech takto prežije jeseň svojho života- s istotou a láskou. Tessa už ma zakalené oči, nohy už nepočúvajú- chodí len na kratšie prechádzky, na ďasnách rastie tumor. Bez liekov by to už nešlo. Tessu sme jedného dňa – spolu s Larou, našli uviazanú na našom pozemku na Dlhej Lúke. Obidve boli na kosť vychudnuté, s atrofovanými svalmi, Tessa s omrznutými ušami.

Lena je smelšia, má svoje staré návyky, ku psom a šteňatám je nekonfliktná, pri iných sukách ju treba upozorniť. Ľudí má rada. Jej vek a doterajší život sa jej podpísali na zdraví. Tessa už má na očiach zákal, chôdza je už opatrnejšia, bedrové kĺby sú už boľavé.

Lara je veľmi na Tessu naviazaná. Bez nej je veľmi zakríknutá a opatrná.

Ideálny by bol pre nich spoločný domov, kde môžu v pokoji tráviť jeseň života.

Lara a Lena, priviazané raz v noci pri našom pozemku 😪 cca 7 a 9 rokov, asi nikdy nepoznali prechadzku, na vôdzkach sa ešte motajú. Sú vychudnuté na kosť, svaly atrofované. Mladšia Lara sa zľakne každého hlasnejšieho zvuku. Pomaly sa obidve osmeľujú. Stále jedis pahltne, ale každým dňom vidieť, že sa upokojujú a začīnajú byť smelšie a spokojnejšie.

Pozrite si video Leny a Lary na našom FB

https://www.facebook.com/ozdruhasanca/videos/1978407815832660

pre viac informácií, ponuky domova a adopcie, či dočasnej opatery, nás prosím, kontaktujte na t.č. +421 0903 966 217 ( Iveta)

Mohlo by sa vám tiež páčiť...